Nemzetközi partnerek

Sok hazai vállalkozás gondolkodik el azon napjainkban, hogy a beszűkült hazai piacon eladhatatlanná vált termékét tudná-e, és hogyan külföldön forgalmazni. Jobb esetben ez a gondolat már a termékfejlesztés és gyártás korai szakaszában felmerült, így a nemzetközi piacra eleve alkalmassá tett termék bevezetésére és értékesítésre keresik a legmegfelelőbb csatornákat. Ez számos és sokrétű kérdést vet fel és sokan fordulnak ilyen esetekben a kamarához.

Éljen a partnerkeresési lehetőséggel Ön is!

Készítsen figyelemfelkeltő profilt és foglaljon tárgyalásokat a résztvevő cégekkel.

Piackutatás

A nemzetközi üzleti partnerségi adatbázis segítségével megkezdhető!

A nemzetközi üzleti partnerkereső rendszereket és adatbázisokat jól ismerő tanácsadóink segítenek a vállalkozónak végiggondolni a termékkel kapcsolatos piaci elvárásokat egy adott célország esetében. Az Enterprise Europe Network (EEN) 60+ országot lefedő hálózatának pécsi irodája rendezvények, tréningek, adatbázisok és háttérinformációk segítségével gyors piackutatást tud végezni, valamint segít megtervezni a termék külpiacra juttatásának egyes lépései. Kiemelt szerepe van ilyenkor az adott piaci információk első kézből és hivatalos forrásból való beszerzésének, valamint a kamarai és EEN hálózat által biztosított számos online hozzáférhető információnak. Ezen a ponton a vállalkozó közös kutatásba és tervezésbe fektetett munkája és erre fordított ideje nagyon jelentős, de hatékonyan csökkenteni tudja ezzel a továbbiakban a felmerülő költségek nagyságát a megfelelő eszköz kiválasztásával.

Export információk

A termék/szolgáltatás exportjával kapcsolatos információkat előre érdemes tanulmányozni:

Piaci információk​

Növelje vállalkozása versenyképességét és szerezze be az összes releváns piaci információt!

Kiállítások és vásárok

 A hálózat foglalkozik szakvásárok, kiállítások, nemzetközi üzletember találkozók és konferenciák szervezésével egyaránt. Ezekkel kapcsolatban számos szolgáltatást nyújt:

  • Megkeresi az Ön vállalkozásának legmegfelelőbb nemzetközi kiállítást/B2Btalálkozót (ágazat, célpiac, erre szánt költségvetés alapján).
  • Utánanéz regisztrációs díjaknak, határidőknek és egyéb feltételeknek
  • Amennyiben a kiállításnak otthont adó országba való termékek kiviteléhez speciális dokumentumokra lenne szüksége, segít Önnek ezek beszerzésében (pl. ATA Carnet igazolás) Megfelelő számú jelentkező esetén megszervezi a kiutazást, és a helyszínen személyesen is segítséget nyújt a sikeres üzletkötéshez

Nemzetközi rendezvények

Adatbázisunk segítségével tudatosan tervezhető a külföldi megjelenés!