A benyújtott nyilvántartásba vételi kérelmek csak az 5.000,- Ft-os kamarai hozzájárulásnak a területi kereskedelmi és iparkamara erre a célra elkülönített bankszámláján történő jóváírást követően teljesíthetők. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara erre a célra elkülönített bankszámlájának száma:

MKB 1030 0002 – 2461 7019 – 7007 3285
(IBAN: HU 64 1030 0002 2461 7019 7007 3285, SWIFT: MKKB HUHB)

Az összeg átutalásánál a közlemény rovatba feltétlenül kérjük feltüntetni a vállalkozás adószámát és a „kamarai hozzájárulás” szöveget.

A banki átutalás mellett a kamarai hozzájárulás teljesíthető az ügyfélszolgálatokon történő készpénz-befizetéssel, pécsi irodánkban bankkártyával is. Sajnos „sárga postai csekken” a hozzájárulásokat nem áll módunkban fogadni.

A kamarai hozzájárulás megfizetését követően igazolást állítunk ki, amelyet a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk. A kamarai hozzájárulás megfizetéséről szóló igazolás letölthető az online regisztrációs felületről (bejelentkezés után), valamint kérhető ügyfélszolgálatainkon is.

Az igazolás, valamint átutalással történt befizetés esetén a banki utalás bizonylata, pénztári befizetés esetén a bevételi pénztárbizonylat képezi az ötezer forintos hozzájárulás számviteli elszámolásának dokumentumait. A kamarai hozzájárulás ÁFA körön kívüli tételnek minősül, ráfordításkánét kell elszámolni (a 8-as számlaosztályban), nem pedig költségként.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara ügyfélszolgálati irodáinak elérhetőségei és nyitva tartási rendje.