PécSétApp – fedezd fel Pécset!

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara jelenleg futó Cult-CreaTE (Cultural and Creative Industries Contribution to Cultural and Creative Tourism in Europe) című projektjének keretében készült interaktív alkalmazás remek kikapcsolódást biztosít városnézés közben.

A PécSétApp olyan turisztikai városfelfedező alkalmazás, mely játékos formában kalauzolja el a Pécsre látogató turistákat és segít megismerni a helyi kulturális és kreatív értékeket. Az applikáció három útvonalat tartalmaz, amik különböző helyszíneket, helyi látványosságokat, érdekességeket (útvonalanként körülbelül 10 darab) mutatnak be.

A túra során nem csak játszhatnak a felhasználók, de hasznos információkat szereznek a helyi kulturális életről és a közelben lévő kreatív ipari vállalkozásokról. Utóbbi lehetőséget ad arra, hogy pécsi kirándulásukról a látogatók egyedi és minőségi ajándékkal térhessenek haza.

Hogyan működik?

Töltsd le az applikációt Androidos okostelefonodra és indítsd el! Egy izgalmas történet főszereplője lettél, ahol az első feladat megoldása után megkapod a következő pontot a városban, ahova menned kell. A tájékozódásban egy térkép is segítségedre lesz.

A játék ingyenes és egyszerre több készüléken is használható.

Letöltés:

PécSétApp – városfelfedezés a 21. században

 

Cult-CreaTE Interreg Europe Project