AMULET 2. nyílt felhívás

Az AMULET projekt keretében 4 iparágban – autóipar, repülőgépipar, építőipar, energia ipar – 3 féle anyagra – könnyűfém ötvözetek, kerámia kompozitok, szálerősítésű polimerek – állítottak kihívásokat a nemzetközi konzorcium partnerei. KKV-k jelentkezését várják a kihívások megoldására, 120.000 EUR/konzorcium (max. 60.000 EUR/kkv), és szakmai támogatás mellett. Érdekes lehetőség, ugye!? Tájékozódjon, keressen partnereket! 2023. március 8-án 14:00-16:00 között újabb online partnerkereső rendezvény!

Az AMULET projekt célja, hogy jelentősen hozzájáruljon a CO2-kibocsátás csökkentéséhez az EU-ban a kkv-k szerepének megerősítésével.

A projekt egyik feladata az, hogy népszerűsítse, és minél szélesebb körben elterjessze a könnyűsúlyú anyagokat az Európai Unióban. A projekt 4 iparágban – autóipar, repülőgépipar, építőipar, energia ipar – 3 féle anyagra – könnyűfém ötvözetek, kerámia kompozitok, szálerősítésű polimerek – koncentrál.

A projekt során előre megadott kihívásokat kell megoldani. Várják mindazon kkv-k jelentkezését, akik a fenti iparágak valamelyikében képviseltetik magukat, és szívesen részt vennének a felsorolt anyagok kutatás-fejlesztésben.

A jelentkező kkv-k minimum kettő, maximum három fős konzorciumokat alkotva anyagi támogatáson túl – 120.000 EUR/konzorcium (max. 60.000 EUR/kkv), szakmai támogatást is kapnak végig a projekt során.

Az online rendezvényen lehetőség van arra, hogy egy adott kihívás megoldására partnert keressenek, így közös munkával találjanak megoldást egy adott feladatra.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: https://live.eventtia.com/en/abd1

Bővebb információ: Szigeti Rudolf, , https://amulet-h2020.eu/